Bamboe Design

2 reviews

Meubelen, Noord-Brabant

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Een enkele keer kom je wel eens in een gelegenheid, die je gelijk overvalt. Met een overweldigende sfeer en niet nader te omschrijven gevoelens. Dat overkomt je ook bij Bamboe Design, alwaar je je in Oosterse sferen waant. Een zeer fraaie zaak in meubelen en accessoires.

Je ziet er zeer speciale meubelen, voor het merendeel vervaardigt van bamboe. Kamermeubels, zithoeken, eethoeken, slaapkamermeubels, serre- en verandameubels en aparte Nature design lampen. Door eigen import van bamboemeubelen en Nature design lampen is Bamboe Design erin geslaagd een leveringsprogramma op te stellen, dat zijn gelijke niet kent.

In november 1997 als v.o.f. begonnen met de import vanuit Indonesia en een showroom in de Prior van Milstraat 2a. Vanaf juli 2006 heeft Priscilla de zaak overgenomen. In januari 2013 heeft Ger Busser de zaak overgenomen. In september 2013 is het bedrijf verhuisd naar Ravenstein, vlak bij het centrum van Ravenstein in een pand met een mooie showroom. Hier komen de meubels beter tot hun recht en kan men de meubels beter zien en beleven.

Men kan op deze website een indruk krijgen van het aanbod. Bamboe Design is in september 2013 van Uden verhuisd naar de Verver 4 te Ravenstein. Hier is een nieuwe en ruime showroom waar u op uw gemak de meubels en lampen kunt zien en de natuurlijke en sfeervolle uitstraling kunt ervaren. Hier kunt u verder navragen wat de mogelijkheden zijn, en die zijn omvangrijk.

Bamboe is geen hout maar een gras, met eigenschappen van hout. Het groeit erg hard, tot soms wel twee meter per week. Door de snelle groei is het heel makkelijk en snel weer bij te kweken, in tegenstelling tot vele andere tropische houtsoorten. Hierdoor ontstaat bij het kweken van bamboe geen ontbossing. Het is een zeer milieuvriendelijk en duurzaam product.

Wij importeren zelf rechtstreeks bamboe meubelen, accessoires en design lampen uit Indonesië. Dit maakt het voor de klanten zeer aantrekkelijk, omdat er ingespeeld kan worden op speciale wensen en er ook een groot prijsvoordeel ontstaat.

Wij bieden ook een stukje exclusiviteit voor het interieur, met aparte handgemaakte meubels en Nature design lampen. Eenmaal over de drempel wordt de aandacht van de klant getrokken door een keur aan bedden, lattenbodems en matrassen, meubilair, variërend van eethoeken, zithoeken, salontafels en buffetkasten tot ladekastjes, halkastjes, plantentafeltjes etc. Dit alles omlijst door fraai gestileerde lampen, prachtige spiegels en Oosterse schilderijen.

Bamboe design is geen gewone meubelzaak, maar onderscheidt zich door haar keuze van exotische en sfeervolle producten op woninginrichtinggebied. Dat de klanten dit weten te waarderen, blijkt wel uit het grote aantal bezoekers, dat dagelijks de internetsite en de weg naar de zaak in Ravenstein weet te vinden. De kracht van Bamboe design zit in haar speciale en exclusieve aanbod”.

Warmte, sfeer en gezelligheid, dat is wat onze meubels uitstralen. Juist in deze haastige tijd zoekt men de knusheid van de eigen woning. Daarin passen bamboe meubels en Nature design lampen heel goed.

E-mail: info@bamboedesign.nl

12 november 2018

Voor het eerst een bamboe-lamp gekocht. In het begin een beetje wennen maar ik ben er nu heel erg blij mee.

11 juni 2018

Prachtige bamboe tafel gekocht voor het nieuwe huis. Uniek en sterk design!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 MeubelenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar